Ο 12/λογος της Αντίστασης και της Ανόρθωσης

Διαλύουν την κοινωνία και την Οικονομία! μας οδηγούν συνειδητά σε κατοχική φτώχια, εθνική υποδούλωση και... γενική Χρεοκοπία!


ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (νέο ΕΑΜ) ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Τώρα!

 1. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ!) του «χρέους», όπως έγινε σε ανάλογες περιπτώσεις στη Ρωσία, την Βενεζουέλα, την Ισλανδία και άλλες χώρες, για να αποφευχθεί η κατοχική φτώχια και η Πτώχευση. Με τα νέα δάνεια δεν μειώνεται - αντίθετα αυξάνεται – το τελικό «χρέος»! (Από 120% του ΑΕΠ το 2010 σε 160%! το 2014 κ.ο.κ.) Και τούτο επειδή για την διόγκωση του χρέους ευθύνεται κυρίως το ότι λόγω της ΟΝΕ υποχρεωθήκαμε να δανειζόμαστε με 5% αντί 1-1,5% που δανειζόμασταν πριν π.χ. από την εσωτερική Αγορά Ομολόγων. Σήμερα με το Μνημόνιο δανειζόμαστε με 6% από τη Γερμανία η οποία προμηθεύεται το χρήμα με 2%! Έτσι μεθοδεύεται η Πτώχευση!
 2. ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ του μεγαλύτερου μέρους του «χρέους». ΔΙΑΓΡΑΦΗ και όχι Επιμήκυνση και Αναδιάρθρωση που οδηγεί σε βέβαιο πλειστηριασμό. ΔΙΑΓΡΑΦΗ διότι το πραγματικό χρέος (χωρίς τα πανωτόκια) έχει εξοφληθεί από την Ελλάδα δύο φορές έως τώρα!
  Είναι ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ ότι «με τα δάνεια πληρώνονται οι μισθοί και οι υποχρεώσεις του κράτους» ή ότι «ζούμε με δανεικά». Κάθε νέο δάνειο προορίζεται αποκλειστικά για «τοκοχρεολύσια» (στην ουσία για παράνομα πανωτόκια!) των προηγούμενων δανείων κ.ο.κ. ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΒΑΣ ΤΟΥ «ΧΡΕΟΥΣ»
  Το «χρέος» αφορά τα «διεθνή funds» και το παρασιτικό πολιτικο-τραπεζικό σύστημα της τελευταίας 20ετίας το οποίο συνεταιρίστηκε, διαπλέκεται και συναγελάζεται μαζί τους. Αφορά μια «κυβέρνηση κουίσλιγκς» η οποία με το Μνημόνιο το «επικύρωσε» και το τραπεζικό κύκλωμα που ανταμείφθηκε (60δις ΕΥΡΩ). Aφορά όσους επωφελήθηκαν, δεν αφορά τον Ελληνικό λαό!
 3. ΑΚΥΡΩΣΗ του Μνημονίου πλειστηριασμού της χώρας που υπέγραψε η κυβέρνηση και το καθεστώς των δοσίλογων συνεργατών. Το καθεστώς των «media και του δικομματισμού» που μας οδήγησε εδώ και στηρίζεται στην ξένη κατοχή και στην βιομηχανία ψεύδους της ελεγχόμενης Πληροφόρησης για να εξακολουθεί να νέμεται την εξουσία και να καθιστά τη χώρα «πειραματόζωο» και λεία του Γερμανικού οικονομικού Ράιχ και της σεσημασμένης από τη δράση της στην Αργεντινή κ.ά. σπείρας του Δ.Ν.Τ.
 4. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ και του κατοχικού δανείου που μας οφείλει η Γερμανία και υπερβαίνουν κατά πολύ το δικό μας χρέος. Να πληρώσει η Γερμανία τις αναγνωρισμένες αποζημιώσεις, όπως έπραξε, μετά από την ενοποίησή της το ΄90, για την Ρωσία.
 5. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ - προληπτική δήμευση των περιουσιών των στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα οποία εμπλέκονται στον ορυμαγδό διαφθοράς της 20ετίας (Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί, SIEMENS, Βατοπέδι, C4i κ.τ.λ.) ή διετέλεσαν υπεύθυνοι σε «εθνικές επιχειρήσεις»-ΔΕΚΟ που υπονομεύθηκαν για να απαξιωθούν και στη συνέχεια να εκχωρηθούν σε πολυεθνικές.
  Να πληρώσουν επίσης: Όσοι με δηλώσεις περί «Τιτανικού… βουλιάζουμε… κ.λ.» και με την απόφαση διεύρυνσης του χρόνου διάθεσης των Ελληνικών Ομολόγων (διεύρυνση Τ+3 σε Τ+10 στις 24/10/2009 - αμέσως μετά τις εκλογές!) παρέδωσαν στα funds και στους συνεταίρους τους της Παγκοσμιοποίησης την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας. Έτσι οδηγηθήκαμε στην άνοδο και τον «χορό» των spreads!
 6. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ στο 45% του συντελεστή φορολογίας του μεγάλου κεφαλαίου, η μείωση του οποίου στο 20%! αποτελεί την αληθινή αιτία για τη διόγκωση του δημόσιου ελλείμματος της χώρας.
  -Πολιτική βούληση πάταξης της φοροδιαφυγής των εχόντων και κατεχόντων της παραοικονομίας των 60 δις για να βρεθούν επιπλέον πόροι και δανεισμός - αν χρειαστεί - μόνο από την εσωτερική Αγορά. Κατάργηση του καρτέλ και της απάτης των «μεγάλων έργων». Διατίμηση στα καύσιμα και τα τρόφιμα. Διπλασιασμός στο επίδομα Ανεργίας και δωρεάν μετακίνηση στους ανέργους.
 7. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ των καταργηθέντων κατακτήσεων - δικαιωμάτων. Αναδιανομή του εθνικού εισοδήματος για την ενίσχυση του λαού και του Κοινωνικού Κράτους. Για να επανεκινηθεί έτσι και η Αγορά που έχει κυριολεκτικά παγώσει - να κινήσει την Παραγωγή - να υπάρξουν πολλαπλασιαστικά οφέλη, επενδύσεις και θέσεις εργασίας. Να πάψουν επιτέλους οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές!
  Να πάψει και η αντιλαϊκή επιδρομή και το πάγωμα της Αγοράς που εξαπολύει η κυβέρνηση με στόχο την απαξίωση και τον τελικό πλειστηριασμό της Ελληνικής Οικονομίας (Αναδιάρθρωση του χρέους) και να εφαρμοσθεί η μόνη πολιτική που μπορεί να βγάλει την Οικονομία από την ύφεση και την κρίση.
 8. ΑΥΤΟΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ που μετέτρεψαν τη χώρα σε «χώρο εισαγωγών» προς όφελος του Ευρωπαϊκού Βορρά, ο οποίος - εν μέσω κρίσης - εμφανίζει οικονομικά πλεονάσματα!
  -Όχι στον αποδεκατισμό της Παραγωγής και των Εξαγωγών και στην καθίζηση του Τουρισμού από το ΕΥΡΩ. Εθνικό νόμισμα (με ισοτιμία που θα καθορίζεται εδώ όχι στις Βρυξέλλες!), όπως π.χ. στην Δανία και στην Σουηδία οι οποίες είναι στην Ε. Ένωση αλλά όχι στο ΕΥΡΩ και την ΟΝΕ.
  -Ανάκτηση του δικαιώματος άσκησης πολιτικής Δημοσίων Επενδύσεων και Δημοσιονομικής πολιτικής, των δύο κύριων εργαλείων οικονομικής ανάπτυξης, που μας αφαίρεσε η ΟΝΕ. (Το ΕΥΡΩ παραμένει σε καταθέσεις και σε χαρτονομίσματα ως συνάλλαγμα, τα δάνεια δραχμοποιούνται στην αρχική του τιμή)
 9. ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των τραπεζών για να μπει τέλος στην καταλήστευση και διάλυση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, δηλαδή της ατμομηχανής της Ελληνικής Οικονομίας! Τέλος και η καταλήστευση - διάλυση και εκχώρηση των «εθνικών επιχειρήσεων»-ΔΕΚΟ, των επιχειρήσεων στις οποίες βασίστηκε όλη η μεταπολεμική ανάπτυξη του τόπου. Τέλος «το κράτος της SIEMENS HELLAS» και η εξουσία των χρυσοκάνθαρων managers του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των πολυεθνικών, που λυμαίνονται το δημόσιο και τις ΔΕΚΟ… Μείωση και της βουλευτικής αποζημίωσης.
 10. ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με αιχμές τις «εθνικές επιχειρήσεις», τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, και τις Δημόσιες Επενδύσεις, -Ανάπτυξη με φορέα ένα νέο, απαλλαγμένο από οργανωμένα ιδιωτικά συμφέροντα και το κομματικό κράτος, υπό σαφή λαϊκό έλεγχο και ευθύνη Δημόσιο τομέα.
  -Εθνική πολιτική αναστύλωσης της Αγροτικού τομέα. Να αξιοποιηθεί το μεγάλο εδαφοκλιματολογικό πλεονέκτημα της χώρας. Να αναστραφεί το απαράδεκτο σημερινό αρνητικό γεωργικό-κτηνοτροφικό ισοζύγιο! Προστασία του μοναδικού Ελληνικού φυσικού και πολιτιστικού (μνημεία) Περιβάλλοντος.
 11. ΟΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. Άμεσα μέτρα για το Μεταναστευτικό το οποίο λόγω της γεωγραφικής θέσης της χώρας (Πύλη εισόδου στη Δύση) και της συστηματικής στήριξης του μεταναστευτικού ρεύματος από την Τουρκία, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
  Απειλεί - προστιθέμενο στη κρίση - να εξοστρακίσει από την Παραγωγή την πλειοψηφία της εργατικής τάξης, να υποβαθμίσει ολόκληρες περιοχές και να πλήξει την δημογραφική και πολιτισμική ταυτότητα του τόπου. Να εγκλωβίσει τέλος εδώ και να μετατρέψει σε έρμαιο και θύμα, τον ίδιο τον πλεονάζοντα - λιμνάζοντα μεταναστευτικό πληθυσμό.
 12. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στο ενιαίο Μέτωπο ΚΥΠΡΟΣ - ΑΙΓΑΙΟ - ΘΡΑΚΗ. Όχι στον Ελληνοτουρκικό διάλογο ο οποίος νομιμοποιεί απαιτήσεις σε εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα και ορυκτό πλούτο στο Αιγαίο και προωθεί εξελίξεις σε βάρος της εδαφικής μας ακεραιότητας. Προωθεί μια συνδυασμένη-διπλή εθνική κρίση! Αποχώρηση από τη ΝΕΑ ΔΟΜΗ του ΝΑΤΟ η οποία διχοτομεί «ντε φάκτο» το Αιγαίο. Όχι στην αποσταθεροποίηση των Βόρειων συνόρων μας και της Βαλκανικής.
  -Αμυντικό Δόγμα απέναντι στα σχέδια της Νέας Τάξης. Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική - Αξιοποίηση της δυνατότητας συμμαχίας με τη Ρωσία του Πούτιν στην Άμυνα και την ενεργειακή πολιτική (Αγωγοί).

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ της γλώσσας, της ιστορίας και της συνέχειας του Πολιτισμού - ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ του «εθνικού κράτους», των κατακτήσεων και της αξιοπρέπειας του λαού που αποτελεί το τελικό ζητούμενο της τρόικα, τον τελικό στόχο της Παγκοσμιοποίησης και του νέου ολοκληρωτισμού

-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη ξένη κατοχή! στην παρακμή και τον ενδοτισμό της κυρίαρχης πολιτικής τάξης.
-Να μη παρασύρει και τη χώρα στη δίνη της κατάρρευσης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΟΙ ΚΑΤΩ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τώρα! ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ παντού!

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ