ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Ρατσισμός έχει συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο,  η ελαστικοποίηση της λέξης  έγινε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Νέας Τάξης (του σύγχρονου Ολοκληρωτισμού), που έχει καταληκτικό στόχο τον έλεγχο του λαού μέσω της εξαθλίωσης και την κατάργηση της Δημοκρατίας.

Η Νέα Τάξη προωθεί τον εκπατρισμό και  τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών με σκοπό να αποδυναμώσει τα Εθνικοαπελευθερωτικά Κινήματα  στις χώρες αναχώρησης των αλλοδαπών, και να καταργήσει  τα κεκτημένα δικαιώματα στις χώρες προορισμού. Αυτή η διαδικασία είναι η  συνέχεια του  Ιμπεριαλισμού-Αποικιοκρατίας και του Ναζισμού. Ο τελευταίος, ας μην ξεχνάμε, ξεκίνησε την παγκόσμια  σφαγή με το «ανθρωπιστικό» πρόσχημα των …μειονοτήτων.

Όσον αφορά στη χώρα μας, Έλληνες και αλλοδαποί  οφείλουν να ζητήσουν τις ευθύνες από τον Γερμανικό Ναζισμό, τη Γαλλική Αποικιοκρατία και τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό. Με σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από την ξένη κατοχή  και τον επαναπατρισμό των αλλοδαπών στις πατρίδες τους, αφού οι κυβερνήσεις  Γερμανών, Γάλλων, Αμερικανών αποζημιώσουν με κάθε τρόπο τα Έθνη της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής που έχουν καταστρέψει και συνεχίζουν να καταστρέφουν.

Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ρατσιστής, και αυτό γιατί η Εθνική του Ιδεολογία βασίζεται στη συνέχεια του πολιτισμού και όχι του «αίματος». Το «Αντί»Ρατσιστικό Φεστιβάλ μειοψηφικά φιλοξενεί εταιρείες γύρω από τα πραγματικά προβλήματα των αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας. Το «Αντί»Ρατσιστικό Φεστιβάλ συκοφαντεί   τον   Ελληνικό Λαό, γι αυτό και η ονομασία του - μπορούσε να ονομαστεί  διαφορετικά. Ειδικότερα σήμερα με την κατοχή της Τρόικας «οι σύμμαχοί μας» απεργάζονται  να χάσει ο Ελληνικός Λαός τον αυτοσεβασμό του, να πιστέψει  ότι είναι κοπρίτης, λαμόγιο και ρατσιστής και να δεχτεί έτσι την τιμωρία και τα μέτρα σε βάρος του. Εκεί εντάσσεται  ο ρόλος των «Αντί»Ρατσιστών. Παρόμοια συμβαίνουν στην Ιρλανδία, και παλαιότερα στην Αργεντινή κατά  την εισβολή του ΔΝΤ.

Τέλος στα πλαίσια του «Αντί»Ρατσιστικού Φεστιβάλ κυριαρχούν οι «Μ»ΚΟ που προπαγανδίζουν ανοικτά τον τεμαχισμό και την κοσσοβοποίηση της Ελλάδας, παραποιούν την Ιστορική Αλήθεια και κηρύσσουν  μίσος και Ρατσισμό σε βάρος του Ελληνικού Λαού (πχ «Έλληνες είστε και φαίνεστε», «μετανάστες μη μας αφήνετε μόνους μας με τους Έλληνες» κτλ). Τέτοιες ενέργειες στην Γερμανία, Γαλλία και  ΗΠΑ θα προκαλούσαν επέμβαση της Δικαιοσύνης.

Να αγωνιστούμε όλοι για το κοινό δικαίωμα των Ελλήνων και των αλλοδαπών να ζουν με ευημερία και Ελευθερία στο Έθνος τους  και όχι να κοπαδιάζονται κατά τα συμφέροντα της Νέας Τάξης.

           ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ H’ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ        

            ΣΤΟ  «ΑΝΤΙ»ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ΥΓ. Όταν η Νέα Τάξη δημιούργησε  τη ρατσιστική  «θεωρία» των PIGS (Portugal, Italy, Greece, Spain), που  χαρακτηρίζει γουρούνια όλους του νότιους λαούς κανείς  «αντί»ρατσιστής δεν διαμαρτυρήθηκε.

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ